MarinprodukterMarinePolish

OBS! Ny formulering OBS! Nu med ännu bättre polish effekt!
MarinePolish djuprengör, polerar, waxar och skyddar. Waxar ytan vilket förhindrar oxidering av den renpolerade ytan. Effektiv och lättarbetad både för hand och med polermaskin. Ger en ren, slät och smutsavisande yta. 

Beställ Polish

MarineWax

Drygt lättarbetat wax för långvarig effekt. Ger en superslät och snabb yta med lång hållbarhet. MarineWax är formulerad för god vätning av underlaget, detta säkerställer optimal täckning av ytan och långvarig effekt. Med hjälp av den unika formuleringen som tillåter applicering med spray går arbetet fort och resultatet blankt, snabbt och snyggt.

Beställ Wax

 

 

 

 


Spolplatta 

Mobilspolplatta för uppsamling av vätskor och smuts. Genom att samla upp spolvatten, färgrester och smuts, minskar man miljöbelastningen vid båt eller biltvätt.

Den mobila plattan är flyttbar vilket gör att man flyttar plattan till objektet, i tillägg krävs inga dyra installationer med därtill hörande bygglovsförfrågan.

Spolplattan är gjord av kraftig vatten och oljebeständig PVC. Inbyggda sarger runt om hindrar spolvatten att sprida sig utanför plattan. Dränering i varje hörn med förskruvning för tillkoppling av slang. Slang går sedan till tank eller filter system för rengöring av spolvattnet.

Sargerna är borttagbara vilket gör att spolplattan är lätt att vika ihop och lagra när den inte används. 

Kraftiga körmattor som extra slitageskydd finns som tillval.

Läs mer och beställ spolplatta

 


Resultat och kommentarer

Vi gratulerar alla vinnare som har användt WS 76 polish och wax för att få en snabbare båt.